Niet alléén gesoldeerde warmtewisselaars…

Over Kapp

Naast een groot aantal typen gesoldeerde warmtewisselaar kunnen we je ook helpen met praktisch ieder ander type warmtewisselaar. Wij leveren o.a. platenwarmtewisselaar, buizenwarmtewisselaars, volledig gelaste warmtewisselaars en luchtwarmtewisselaars, van 1 kW tot tientallen MW, van 0,01 m2 tot duizenden m2 warmtewisselend oppervlak. Ben je op zoek naar een industriële warmtewisselaar? Bezoek www.kapp.nl of neem direct contact met ons op.

Kom je er niet uit?

www.warmtewisselaar.nl biedt een breed assortiment aan gesoldeerde warmtewisselaars. Maar mocht je onverhoopt toch niet vinden waar je naar opzoek bent, neem dan gewoon contact met ons op: We zien www.warmtewisselaar.nl namelijk meer als een online speciaalzaak, met specifieke producten en specialisten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. En mocht een gesoldeerde warmtewisselaar niet geschikt zijn voor jouw toepassing, dan beschikken wij ook over vele andere typen.

“Wie zaken met ons doet krijgt niet altijd wat hij vraagt, maar wél altijd wat hij nodig heeft.”

Waarom Kapp?

Omdat je bij Kapp te maken hebt met snelle, slimme en aardige specialisten. En omdat we rekening houden met jouw specifieke wensen. We selecteren geheel vrijblijvend de best geschikte warmtewisselaar voor jouw toepassing. Daarnaast hebben we een ruimte voorraad warmtewisselaars die we binnen enkele werkdagen kunnen leveren.

Onze aanpak

Kapp is een onconventioneel en doortastend engineeringbureau op het gebied van warmteoverdracht. Door de kennis die we hebben van de totale procesindustrie, kunnen we verder gaan dan wie ook. We ontwerpen en plannen, we produceren en construeren. En we gaan pas weg als alles werkt. Ons allerhoogste doel is dat de markt niet alleen weet wie we zijn en wat we doen, maar vooral hoe we dat doen. Want in onze aanpak zit het verschil. Als die erkend wordt, maken we onze ambitie waar.

Kunnen we je helpen?

Wil je praten met mensen die de installatiebranche en industrie kennen en alles weten op gebied van warmteoverdracht? We helpen je graag. Bel of mail ons!